Mange opplever uro, ubehag eller bekymringer når de skal fly helikopter til og fra jobb i Nordsjøen. I samarbeid med International SOS arrangerer vi kurs som skal hjelpe offshorearbeidere å mestre helikopterturen bedre.

mandag 22. april 2024 kl 10:00 – 17:00

Kurssenteret – Stavanger

PÅMELDING

Påmeldingsfrist: 8. april 2024

Pris: Gratis for deg som er tillitsvalgt/medlem

Om kurset

Kurset ledes av både en svært erfaren helikopterpilot og en psykolog. I løpet av kurset vil du lære om helikopter, helikopterflygning og hvordan lufttrafikken er organisert.

Du vil også lære om egne reaksjoner og få konkrete mestringsstrategier for å få en bedre opplevelse av helikopterturen.

Selve kurset passer alle, også de som primært ønsker å få mer kunnskap om helikopterflyging og psykologiske mestringsstrategier.

Kursholdere

Tony Hammerstad

Helikopterpilot i Norsk Luftambulanse. Har vært sjefspilot i Bristow Norway AS og har flydd helikopter for offshorepersonell i Nordsjøen i 8 år.

Stian Midtgård

Klinisk arbeidspsykolog med bred erfaring innen utbrenthet, stress, bekymringer, angst, depresjon og belastningsmestring. Annerkjent og myye brukt kursholder.

Når og hvor

Kurset vil gå i Stavanger i våre egne lokaler i Kongsgata, rett ved buss og tog terminalen ved Breiavannet. De som har lang reisevei vil bo på et hotell i nærheten.

Kurset starter opp kl 10.00 og vil vare til klokka 17.00.

Kontorene våre i Kongsgata Stavanger. Foto: Atle Espen Helgesen

Hvor bor vi

De som har lang reisevei til kurset vil få tilbud om hotell under oppholdet. Hotellet Viktoria i Stavanger ligger ca 15 minutts gange fra kurslokalene i Kongsgata.

Foto: Tor Helge Torgersen

Vi dekker

 Industri Energi dekker reise og opphold, samt tapt arbeidsfortjeneste etter AOF sine satser hvis du ikke får fri fra jobb med lønn.

Begrenset plass

Det er plass til 15 deltakere på kurset.