Dolphin Drilling la tirsdag frem sin kvartalsrapport for andre kvartal i år.

Der fremgår det at riggselskapet landet en omsetning på 21,8 millioner dollar – mot 1,8 millioner kvartalet før. Driftsresultatet endte i andre kvartal på 1,6 millioner dollar. Etter avskrivninger, finans og skattekostnader ble nettoresultatet -1,6 millioner dollar.

Årsaken til hoppet i omsetning er at Blackford Dolphin nå sikrer dagrater gjennom sin kontrakt med GHL i Nigeria.

Riggen har en avtale på 232.500 dollar dagen og hadde en oppetid på 97,2 prosent.

GHL hadde en mulighet til å kutte i avtalen for riggen i sommer, men denne opsjonen ble ikke utøvd. Enheten har dermed en fast avtale frem til mars 2024. Deretter skal den på en kontrakt med Peak Petroleum. Denne jobben har en minimumslengde på 120 dager, men opsjoner opp til 485 dager. Peak-kontrakten har en dagrate på 275.000 dollar.

I tillegg har Dolphin nå lagt inn de to Transocean-riggene de kjøpte nylig, i sin flåteoppdatering. Paul B. Lloyd jr. har en avtale med Harbour Energy til september 2027. Transocean Leader ligger i kaldt opplag UK. Her hjemme ligger fortsatt Borgland og Bideford Dolphin smart stacked og blir markedsført mot nye oppdrag.

I tillegg har de markedsfiringsrettighetene på de to Keppel-riggene som Awilco bestilte.