Antall Besøkende:304351


Tariffavtale Login OCS
Delta i undersøkelsen og si hva du mener om arbeidsmiljø på din innretning!
RNNP-undersøkelsen 2021
 1 
 2 
 3 
 4 
 5 
 6 
 7 
 
Informasjon om medlemsfordeler
LOs utdanningsfond ble opprettet for å støtte opplæringstiltak og kompetanseutvikling for medlemmer i LO. -Dette er en medlemsfordel til våre medlemmer og nå har den blitt enda bedre, sier Barbro Auestad, områdeansvarlig i Industri Energi.

LO og fagbevegelsen har alltid vært opptatt av kompetanseheving. Det et av prinsippene i fagbevegelsen at vi i fellesskap løfter hverandre opp. I 1947 jobbet vi for opprettelsen av lånekassen slik flere i samfunnet skulle kunne utdanne seg. LOs utdanningsfond og utdanningsstipend er for å støtte utdannelsen til våre medlemmer.

-Hvis du har vært yrkesaktivt betalende medlem i 6 måneder kan du søke stipend på inntil 13 500 kroner for helårsutdanning og 4000 kroner til kortere kurs forklarer Auestad.

Stipendet dekker alt fra korte språkkurs i norsk, til høyere utdanning i både fagskole og høyskole. Søknadsskjema og vilkår finner du her.

Fleksibel frist og dekker nå PC

Nytt fra i år er at nå kan du også søke for å dekke utgifter til PC og nødvendig programvarer gjennom LOs utdanningsfond. Søknadsfristen for helårsutdanninger var tidligere en fast frist i mai, men den er nå endret til å være fleksibel. Dette gjelder for 21/22, på samme måte som for skoleåret 20/21.

-Dette betyr at hvis du har holdt på med utdanning det siste året og ikke søkt enda bør du sender inn søknad nå, før skoleåret er ferdig for å kunne få stipend. Og om du skal begynne til høsten så kan du sende inn søknad allerede nå, sier Auestad.

Flere måter å heve kompetansen på

Barbro Auestad er leder av kompetanseutvalget i Industri Energi og har ansvar for utdanning og kompetanse politikken. – Vi jobber for å bidra til kompetanseheving for våre medlemmer på flere forskjellige måter forteller Barbro. – Utdanningsfondet er en medlemsfordel som jeg synes det er litt synd ikke flere kjenner til. Vi er også med i samarbeide med arbeidsgiver foreningene og regjeringen i tre bransjeprogrammer som tilbyr gratis utdanning til medlemmer på våre områder. Industri Energi har også en samarbeidsavtale med BI hvor vi refunder 25% av studieavgiften. Jeg håper så mange som mulig av medlemmene benytter et eller flere av medlemsfordelene til å heve sin egen kompetanse. Ta gjerne kontakt med din tillitsvalgt eller forbundet om du har spørsmål om kompetanseheving.   
   Del på:         
 
email email
Arkiv
 • GOD SOMMER
  Sommeren har kommet. Noenhar allerede tatt ferie og noen skal ut i ferie snart. ...
 • OLJEARBEIDEREN - UTG...
  Nyheter og info for alle oljearbeidere i Industri Energi
 • Lønnstabell etter ta...
  Vedlagt ligger lønnstabellen etter årets tarifforhandlinger.
 • Betydelig funn i Nor...
  Vår Energi bekrefter funn av olje og gass i letebrønnene King og Prince i Balder...
 • Enighet i lønnsoppgj...
  Industri Energi kom natt til torsdag til enighet i meklingen med Norges Rederifo...
 • -ERSTATTER WEST MIRA
  Wintershall Dea Norge har tildet Saipem kontrakt for bruk av Scarabeo 8 til å fe...
 • Industri Energi vars...
  Industri Energi har fredag meldt plassfratredelse for 605 medlemmer som vil bli ...
 • Informasjon om medle...
  LOs utdanningsfond ble opprettet for å støtte opplæringstiltak og kompetanseutvi...
 • Innkalt til mekling...
  Industri Energi er innkalt til mekling på flyteriggavtalen 16. juni. Hvis det ik...
 • LANSERINGSWEBINAR
 
 - Kabura/Publisher  1.0  | levert av iT Løsninger no as.