Antall Besøkende:302142


Tariffavtale Login OCS
Skal fly oljearbeidere til Nordsjøen på frityrolje og restavfall fra skogbruket
CHC Helikopter Service starter flyvninger til olje- og gassinstallasjonene til Equinor, Vår Energi og Lundin med 35 prosent iblandet biodrivstoff på tanken
 1 
 2 
 3 
 4 
 5 
 6 
 7 
 
Informasjon om medlemsfordeler
LOs utdanningsfond ble opprettet for å støtte opplæringstiltak og kompetanseutvikling for medlemmer i LO. -Dette er en medlemsfordel til våre medlemmer og nå har den blitt enda bedre, sier Barbro Auestad, områdeansvarlig i Industri Energi.

LO og fagbevegelsen har alltid vært opptatt av kompetanseheving. Det et av prinsippene i fagbevegelsen at vi i fellesskap løfter hverandre opp. I 1947 jobbet vi for opprettelsen av lånekassen slik flere i samfunnet skulle kunne utdanne seg. LOs utdanningsfond og utdanningsstipend er for å støtte utdannelsen til våre medlemmer.

-Hvis du har vært yrkesaktivt betalende medlem i 6 måneder kan du søke stipend på inntil 13 500 kroner for helårsutdanning og 4000 kroner til kortere kurs forklarer Auestad.

Stipendet dekker alt fra korte språkkurs i norsk, til høyere utdanning i både fagskole og høyskole. Søknadsskjema og vilkår finner du her.

Fleksibel frist og dekker nå PC

Nytt fra i år er at nå kan du også søke for å dekke utgifter til PC og nødvendig programvarer gjennom LOs utdanningsfond. Søknadsfristen for helårsutdanninger var tidligere en fast frist i mai, men den er nå endret til å være fleksibel. Dette gjelder for 21/22, på samme måte som for skoleåret 20/21.

-Dette betyr at hvis du har holdt på med utdanning det siste året og ikke søkt enda bør du sender inn søknad nå, før skoleåret er ferdig for å kunne få stipend. Og om du skal begynne til høsten så kan du sende inn søknad allerede nå, sier Auestad.

Flere måter å heve kompetansen på

Barbro Auestad er leder av kompetanseutvalget i Industri Energi og har ansvar for utdanning og kompetanse politikken. – Vi jobber for å bidra til kompetanseheving for våre medlemmer på flere forskjellige måter forteller Barbro. – Utdanningsfondet er en medlemsfordel som jeg synes det er litt synd ikke flere kjenner til. Vi er også med i samarbeide med arbeidsgiver foreningene og regjeringen i tre bransjeprogrammer som tilbyr gratis utdanning til medlemmer på våre områder. Industri Energi har også en samarbeidsavtale med BI hvor vi refunder 25% av studieavgiften. Jeg håper så mange som mulig av medlemmene benytter et eller flere av medlemsfordelene til å heve sin egen kompetanse. Ta gjerne kontakt med din tillitsvalgt eller forbundet om du har spørsmål om kompetanseheving.   
   Del på:         
 
email email
Arkiv
 • INVITASJON TIL PENSJ...
  Pensjonsreformen har gjort mange av dagens unge må jobbe til de er over 70 år fo...
 • Flertall for å forts...
  Et klart flertall av befolkningen mener Norge bør fortsette å lete etter olje. D...
 • Flere rigger i drift
  Baker Hughes riggtelling for Nord-Amerika viste at det var 664 rigger i operasjo...
 • Unngikk helikopterst...
  Pilotene i helikopterselskaper Bristow ble enige med arbeidsgiverne sine fire ti...
 • Lundin Energy har ...
  Hensikten er å høste erfaring med produksjon fra reservoar i oppsprukket og forv...
 • Labour krever timepl...
  Labour-leder Keir Starmer vil ikke støtte utbygging av oljefeltet Cambo i Nordsj...
 • 90 personer skadd på...
  Equinors sikkerhetsrapport for andre kvartal viser en negativ utvikling i antall...
 • GOD SOMMER
  Sommeren har kommet. Noenhar allerede tatt ferie og noen skal ut i ferie snart. ...
 • Forhandlingsmøte 7.j...
  Generelt forhandlingsmøte mellom Saipem SpA Norway Branch og S.E.ANegotiation me...
 • OLJEARBEIDEREN - UTG...
  Nyheter og info for alle oljearbeidere i Industri Energi
 
 - Kabura/Publisher  1.0  | levert av iT Løsninger no as.